Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek
De aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen. De door u gehuurde woning is beschikbaar vanaf 16 uur op de dag dat de huurperiode ingaat. Indien dit niet lukt, dient u de verhuurder tijdig op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd. U dient op de laatste dag van de huurperiode voor 11 uur de woning te verlaten.

Indien de klant de verhuurder niet of niet tijdig (uiterlijk vóór 12 uur op de dag van aankomst) informeert over het feit de aankomst niet tussen 16 en 19uur kan zijn, dan kunnen er extra kosten berekend worden voor de ontvangst buiten deze uren.

Betalingsvoorwaarden
De reservering moet in principe via internet (e-mail) gedaan worden. U kunt echter ook telefonisch of per fax reserveren. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. U betaald 20% van het totale huurbedrag als aanbetaling aan de verhuurder. Deze aanbetaling dient u onmiddellijk bij reservatie te betalen. De aanbetaling kan vanuit België of Nederland overgemaakt worden op onze rekening. Binnen tien dagen na de reservering ontvangt u de huurovereenkomst en alle nodige documenten. Het resterende bedrag betaalt u ten laatste 4 weken voor aankomst op de hoger vermelde rekening. Bij reserveringen binnen de zes weken vóór het begin van de huurperiode, dient de volledige betaling onmiddellijk bij reservatie te gebeuren.

Aantal personen
Bij de beschrijving van het huis staat het maximum toegestane aantal personen vermeld. Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby’s en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn, dan dient de huurder de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.

Roken in de woning
De eigenaars stellen het erg op prijs zo er in de woning niet gerookt wordt.

Huisdieren
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar deze villa.

Bedlinnen en linnengoed
Er zijn steeds dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar. Er wordt 2x per week gezorgd voor vers beddengoed en handdoeken. Om uw rust te garanderen, zorgen wij voor een reserveset lakens en handdoeken, zodat u, indien nodig deze zelf kan vervangen tijdens uw verblijf.

Schoonmaak
De eindschoonmaak van het huis is bij de prijs inbegrepen. Wij verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat; vloer vegen (de natte kuis mag u aan ons overlaten), afwas doen, beddengoed afnemen en verzamelen, vuilbakjes legen en afvalzakken wegbrengen enz.

Annulering door huurder
Annuleringen dienen telefonisch en schriftelijk aan de verhuurder te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 20% van de huursom. Van 4 tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode 50% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook om eventueel naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid
Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet terstond aan de eigenaar of contactpersoon gemeld en vergoed worden. Vóór uw vertrek mag de eigenaar of de contactpersoon de accommodatie controleren. De verhuurder kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.