Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek

De aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen, buiten het hoogseizoen. De favoriete wisseldag tijdens het hoogseizoen is zaterdag. In overleg kan er gekeken worden of er een andere aankomst- en vertrekdag mogelijk is. De woning is beschikbaar vanaf 15 uur, indien dit niet lukt, dient u de verhuurder tijdig op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd.  U dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10 uur de woning te verlaten.

Indien u met een vroege vlucht aankomst in de Algarve, kan u alvast de auto parkeren aan de villa en de buurt gaan verkennen, even tot bij het strand wandelen of een hapje gaan eten in 1 van de lokale restaurantjes in het centrum van Carvoeiro.

Betalingsvoorwaarden
De reservering moet in principe via e-mail gedaan worden, en is bindend voor de opdrachtgever. U betaald 20% voorschot bij de reservatie. Het saldo + waarborg van 250 euro dient u te betalen ten laatste 5 weken voor aankomst.

Bij reserveringen binnen de 6 weken vóór het begin van de huurperiode, dienen de volledige betaling en waarborg onmiddellijk te worden gestort.

De waarborg wordt teruggestort een week na uw schadeloos verblijf.

Aantal personen
Bij de beschrijving van het huis staat het maximum toegestane aantal personen vermeld. Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby’s en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn, dan dient de huurder de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.

Bedlinnen en linnengoed, schoonmaak
Er zijn steeds dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar. Bij een verblijf van 2 weken wordt er halverwege gezorgd voor vers beddengoed en handdoeken.

De eindschoonmaak van het huis is bij de prijs inbegrepen. We verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat; vloer vegen, afwas doen, beddengoed afnemen en verzamelen, vuilbakjes legen en afvalzakken wegbrengen enz.

House policy
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar de villa.
We stellen het op prijs zo er in de woning niet gerookt wordt.
Geen party’s en te luide muziek aub.
Let goed op uw kleine kinderen bij het zwembad!

Annulering door huurder
Indien u een annulatie-verzekering wenst af te sluiten, dan kunt u hiervoor terecht bij uw verzekeringsmakelaar.

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden :

  1. Tot 5 weken voor aanvang huurperiode 20% van de huursom.
  2. Van 5 tot 2 weken voor de huurperiode 50% van de huursom.
  3. Bij latere annulering is de volledige huursom verschuldigd.

Geen mondelinge annulering toegestaan, enkel schriftelijk aan de verhuurder te bevestigen.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongevallen e.d. tijdens uw verblijf in Portugal en in het bijzonder in en rondom het huis en het zwembad, door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt. Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele aangerichte schade moet terstond aan de contactpersoon gemeld en vergoed te worden. Wij adviseren u een degelijke reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Door uw ondertekening, boeking en aansluitende betaling van de huurprijs verklaart u zich akkoord met de bovenstaande voorwaarden.