Prijzen

Huurprijzen Casa da Encosta

Januari/februari/maart/november/december: 935 €
April/mei/oktober: 1170 €
Juni/september: 1810 €
Juli/augustus: 2298 €

Prijzen in euro, per week, geldig onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. U betaalt 20% van het totale huurbedrag als aanbetaling aan de verhuurder. In de huurprijs is de begin- en eindschoonmaak inbegrepen, evenals wissel van beddengoed en handdoeken.

De prijzen zijn, bij normaal gebruik, inclusief water en elektriciteit, tenzij anders vermeld in de reservatieovereenkomst. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de draadloze internetaansluiting in huis.

Een waarborg van 250,- euro wordt gevraagd bij aankomst. De waarborg zal na uw vertrek teruggestort worden op uw rekening, na aftrek van eventuele schadevergoedingen.

Let op: indien de villa gebruikt wordt door meer personen dan oorspronkelijk opgegeven, kan u de toegang geweigerd worden.

Auto huren?
We hebben uitstekende ervaring met het autoverhuurbedrijf AUTOROCHA dat aantrekkelijke huurprijzen heeft voor alle categorieën van wagens.  Alle wagens hebben airco en de omniumverzekering is in de huurprijs inbegrepen.  Eigen risico 0€ behalve voor bandenpech en eigen bagage.  U vindt alle nodige informatie op hun website.

U kiest uiteraard vrijblijvend bij welk verhuurbedrijf u wenst te huren.